8ο ΤΕΥΧΟΣ         
Up ΣΕΛΙΔΑ 2 ΣΕΛΙΔΑ 3 ΣΕΛΙΔΑ 4                 

 

Home
1ο ΤΕΥΧΟΣ
2ο ΤΕΥΧΟΣ
3ο ΤΕΥΧΟΣ
4ο ΤΕΥΧΟΣ
5ο ΤΕΥΧΟΣ
6ο ΤΕΥΧΟΣ
7ο ΤΕΥΧΟΣ
8ο ΤΕΥΧΟΣ
9ο ΤΕΥΧΟΣ

   

                                                                                                

                    ΤΑΞΙΔΕΥΟΝΤΑΣ ΣΤΗ ΦΥΣΗ

                                                                                                    Με το

                                                      3ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

                                                                     Απρίλιος - Μάιος - Ιούνιος 2007 Τεύχος 8ο

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ COMENIUS 1: Σχολικό Σχέδιο

Τίτλος: Το περιβάλλον μας, θησαυρός μιας ζωής

Η 4η Συνάντηση του Προγράμματος  στο ΗΡΑΚΛΕΙΟ

        Είχαμε την χαρά να πραγματοποιήσουμε στην Πόλη μας την 4η συνάντηση του Προγράμματος.  Υποδεχτήκαμε, την Τρίτη 24 Απριλίου 2007, τους  συναδέλφους μας από την Ιταλία, την Μάλτα, την Σλοβακία την Τουρκία  και πιστεύουμε ότι η εβδομάδα που φιλοξενήθηκαν στην πόλη μας ,τα είχε όλα. Δημιουργικές συναντήσεις για την πορεία του προγράμματος, γνωριμία με την πόλη και το νησί μας, διασκέδαση! Στις σελίδες 2 και 3 θα βρείτε πλούσιο φωτογραφικό υλικό απ΄ όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιήθηκαν την εβδομάδα αυτή. 

Εκδήλωση στη Φορτέτσα για την

Παγκόσμια ημέρα Περιβάλλοντος

                    Το Ε΄ ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου διοργάνωσε και φέτος μια σειρά δράσεων σχετικά με το περιβάλλον και την προστασία του, με τίτλο  «Σκέψου παγκόσμια, δράσε τοπικά. Μια ματιά στο περιβάλλον…»  Οι δράσεις ολοκληρώθηκαν το απόγευμα της  Παρασκευής 1 Ιουνίου 2007 με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία της Φορτέτσας, με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για το περιβάλλον.

Το σχολείο μας συνεχίζοντας την συνεργασία του με το Ε΄ΚΑΠΗ, συμμετείχε σε αυτές τις εκδηλώσεις παρουσιάζοντας ένα μέρος της δουλειάς μας που σχετίζεται με το περιβάλλον και με την ανακύκλωση. Στην  ομιλία του ο διευθυντής του σχολείου

 

Η συνέχεια στη σελ. 4

Έκθεση – Παρουσίαση

των Προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων

 

    Το σχολείο μας συμμετείχε στην έκθεση παρουσίασης προγραμμάτων Σχολικών Δραστηριοτήτων που διοργάνωσε το Γραφείο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης, Αγωγής Υγείας και Πολιτιστικών Θεμάτων της Δ/νσης Α/θμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηρακλείου. Η Έκθεση αυτή πραγματοποιήθηκε στην Πύλη του Αγ. Γεωργίου από τις 4  έως τις 9 Ιουνίου 2007.

Υπήρξε μεγάλη συμμετοχή από τα σχολεία του νομού μας  με αξιόλογες παρουσιάσεις των δραστηριοτήτων τους. Όσο για τους επισκέπτες της έκθεσης, ήταν πάρα πολλοί και τα σχόλιά τους ιδιαίτερα κολακευτικά για τα έργα και τους δημιουργούς τους.

  

Το δικό μας Παραμύθι

          Με πολύ όρεξη και φαντασία δημιουργήσαμε ένα παραμύθι. Αν θέλετε να μάθετε λεπτομέρειες για το ποιοι το έγραψαν και ποιοι το εικονογράφησαν  πηγαίνετε στην σελ.  4 

     Webstats4U - Free web site statistics
Personal homepage website counter
Free counter